Thursday, January 19, 2012

tulis padam..tulis padam...



Assalamualaikum.

tulis padam...tulis padam..tulis padam... begitu je la keja aku. nak tulis something, tapi tak tahu nak mulakan macam mana. nak bagitahu something, tak tahu nak buat ayat macam mana... wowowo..ape aku merapu ni -_-

ook..so today, start today cuti pertengahan semester ataupun mid sem break dah bermula..saaaampailah 28 jan nanti..agak lama jugalah.. most of my housemate dah balik dan tinggallah kami berempat sajaa...

hajat dihati mestilah nak balik, nak balik kampung naik kura2 fly mahupun awan terbang namun apakan daya bajet tidak mencukupi untukku pulang ke sana, so aku dan 3 orang lagi housemate aku pun akan bercuti kat kampung kawan aku ni,kawan kami..err, maksud aku housemate kami juga.. dia ni orang penang so kami akan balik penang laaaa..yahooo!! balik kampung....la sgt ..huhu

tapi kan,sebenarnya best juga tak balik kampung sendiri, sbb dapat jalan2 tengok tempat orang..hehe..lagipun aku dah semester akhir, lepas ni tak tahu bila lagi boleh jejak tempat ni bila dah habis study..sob3..syahduh lak rase..huhu



p/s : imhsm....imhsm..imhsm.. :'(

2 comments:

Ayu said...

selamat bercuti midsem...dan jelajah tempt org...hehe^_^

.:biLa_Aku~ said...

tima kasih... :)