Wednesday, November 9, 2011

11...14..dan 16....then

Bismillah

Assalamualaikum


11...14..dan 16....then...

then baliklah aku...dok umah menyemai lemak2 dibadan..menyihatkan badan yang memang sememangnya memang sedia chubby...huu...

11...14..dan 16  tu adalah tarikh final exam aku sebenarnya..ada lagi 3 paper sebelum bercuti...cuti semester sekejap saja...3 minggu..

11- Pembangunan Aplikasi Multimedia (PAM)

14- Pengaturcaraan Berasaskan Web (Php)

16- System Analysis and Design (Sadam) ...

subjek Pam dan Sadam tu kena dapat A.....Php dapat B/B+ pun xpe...

target semester ini untuk dapatkan 3.33 ..naik sikit dari semester lepas..xpayah mimpi untuk dapatkan dekan sebab aku tahu dengan usaha aku yang xseberapa nih,aku xkan mampu..



apa y ada kat depan mata aku...




ok,now... stop watching drama...........stop game....stop tido.....stop3...n go to study,aisyh!!

go!

go!

go!

ok,bai......


..........

q : kita nih,kadang2 study utk jawab exam je kan? 

how sad.. -_-"


2 comments:

ARAJ said...

good luck...insyaAllah dengan keberkatan..ianya tidak mustahil...=)

.:biLa_Aku~ said...

hehe...trimas.... ^^