Thursday, December 27, 2012

just smile and stop crying


Assalamualaikum. salam sejahtera

hari ni khamis, esok jumaat-aku cuti kerja , then sabtu ahad dan isnin nanti adalah hari-hari terakhir aku bekerja sebagai part time staff kat kedai gamba kat klcc tu..

...

aku nak senyum. gembira. bahagia. tapi, bayang-bayang dia sentiasa hadir mengganggu aku. sakit tau. aku tak mahu dah semua ni..aku nak hepi...aku pun nak bahagia jugak.. hurm. pergilah kau, pergi.

-aku sayangkan dia lagi. tapi dia tak pun sayangkan aku. how pathetic-

dah lah. yang sudah tu sudah..biarkan berlalu...

...........

                                          

just smile..and stop crying ..


everything will be fine ..


....


                           


pasti akan wujud pelangi indah selepas hujan yang panjang ...