Thursday, June 21, 2012

membuatku rasa kosong..kosong..oh,oh..




membuatku rasa kosong..kosong..oh,oh..

bukan.aku bukan nak nyanyi lagu najwa latif tuh..aku bukan nak menyanyi, nak meluah je

aku rasa kosong sekarang ni..kosong dowh..kosong..kosong

dah masuk 2bulan aku menanam..menanam anggur yang tak reti nak tumbuh2 ni..ingatkan bila dah habis study mesti best, xpayah nak pk sal esaimen, kuiz, exam...class..semua2 tu..tapi sebenarnya x...bila dah habis study nih, rasa kosong sangat. boring. mungkin sebab aku still jadi penanam anggur yang berjaya??

ktd..oh ktd.. aku rindu ngan suasan ktd..aku rindu nak ikut program2 , terutama kalau program tu buat kat bachok..dari sem 1 selalu ikut..best sangat..best sangat3... i like ktd, i like kelantan.. semuanya best..cuma sekarang ni..rasa kosong je..kosong..kosong..oh,oh...

okbai

No comments: