Thursday, June 21, 2012

membuatku rasa kosong..kosong..oh,oh..




membuatku rasa kosong..kosong..oh,oh..

bukan.aku bukan nak nyanyi lagu najwa latif tuh..aku bukan nak menyanyi, nak meluah je

aku rasa kosong sekarang ni..kosong dowh..kosong..kosong

dah masuk 2bulan aku menanam..menanam anggur yang tak reti nak tumbuh2 ni..ingatkan bila dah habis study mesti best, xpayah nak pk sal esaimen, kuiz, exam...class..semua2 tu..tapi sebenarnya x...bila dah habis study nih, rasa kosong sangat. boring. mungkin sebab aku still jadi penanam anggur yang berjaya??

ktd..oh ktd.. aku rindu ngan suasan ktd..aku rindu nak ikut program2 , terutama kalau program tu buat kat bachok..dari sem 1 selalu ikut..best sangat..best sangat3... i like ktd, i like kelantan.. semuanya best..cuma sekarang ni..rasa kosong je..kosong..kosong..oh,oh...

okbai

Wednesday, June 20, 2012

i know n i know that..


 cuz i know, i know n i know that..

sebanyak mana pun aku rindukan dia
dia takkan rindukan aku balik

sebanyak mana pun rasa sayangku pada dia
dia takkan pernah menyayangiku lagi

sebanyak mana pun air mata aku mengalir kerana dia
dia takkan pernah kembali padaku lagi


wuwuwuwuwuw......

T_T~~~

sabo jelah... even rainbow will not come without a rain

just a reminder for you...everything will be fine, fine and fine again

i miss you, beb ........... T_T~

here I come


so, here I come..come to see my 'berhabuk' blog that I didn't update for a few month.. huuuuu.....

breathing in..breathing out..

this nite, this moment, this time..in this time, dunno why, and i dunno y i miss ..i miss and i misssssss that someone..i'm longing to someone..to someone that set me free from who i am.. i miss, i miss..i'm longing to you, beb.. but sadly that someone that i miss the most didn't miss me at all...  that someone didn't miss me and that someone will never miss me again....cuz, rite now that someone happy with someone else...huhuhuhu...

eh3...ntahapapalah aku merapu nihh.......huuuuuuuu

ok2 so thats all la..


note : 10 july - speaking , 28 july - reading, writing, listening .

kbai.