Tuesday, January 3, 2012

usia dan tanggungjawab


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum

warning : ini hanya entri santai, sekadar perkongsian perjalanan hidup sendiri...~ maafkan salah dan silap


aku, sekadar memujuk hati sendiri. akhir-akhir ini banyak kejadian-kejadian yang berlaku dalam hidup aku.. banyak duka dari suka.. banyak tangisan dari ketawa, tangisan yang hanya tertahan dihati, sukar untuk diluah..

hari ni 4 januari 2012... tak sedar masa berlalu..terlalu cepat dan terlalu cepat.. tahun ini, insya Allah umur berkurang lagi setahun.. umur berkurang tetapi nilainya bertambah..ya Allah, berikanlah aku kekuatan, semakin banyak ujian yang Engkau berikan, jangan saja mengujiku diluar batas kemampuanku,ya Rabb~





semester akhir ini aku ambil 6 subjek... disaat kawan-kawan lain hanya mengambil 5 subjek saja..apapun Alhamdulillah, dah dapat terima setakat ini, walaupun still lagi rasa sebak dan terrr-nangis sebelum masuk ke kelas yang terpaksa ulang itu.. rasa malu dengan kawan-kawan pun ada (they said that i'm so emo...ok,it's me, it's me, ok...sob3..)

dalam 6 subjek ni, ada satu subjek yang kelas malam.sahaja. setiap malam isnin dan ...malam selasa (kelas ganti) ..

semoga dipermudahkan semua... semester ini harap dapat naikkan lagi pointer..

ya Allah,permudahkan lah, jangan Engkau Susahkan,ya Rabb~



masa depan?err..

No comments: