Friday, April 22, 2011

Apple oh apple!


salam pada semua..

dah 2 hari laptop aku kena virus yang aktif..virus,kaspersky pun tak dapat lawan, aku dah cuba padam sendiri secara manual segala worm,rabbit and bla3 tu tapi bila aku restart komputer benda2 alah tu sume datang balik, siap copy diri masing2 lagi..banyak cantik korang nak kacau laptop aku!


so,aku pun buat insiatif nak format laptop ni,dan upgrade window sekali, skg ni aku guna win7 home basic..aku nak upgrade ke win7 ultimate..cool habis,beb! so I.Allah next week aku selesaikan niat suci murni aku nih...eheh..

Apple, macbook apple nih,dah lama aku hajatkan.i.Allah one fine day later,bila dah kerja sendiri, ada duit sendiri baru la aku beli... :)

xnak guna produk microsoft da...hoho..

















note : t aku nk try guna linux plak... :)


No comments: